Zlatan forlader MLS

Zlatan er en meget omtalt spiller, og hans fremtid er altid et stort emne. Nu tyder alt dog på, at svenskeren endegyldigt er færdig med sit eventyr hos LA Galaxy. 

Udmeldingen er klar

– Jeg kom, jeg så, jeg sejrede. Tak for at få mig til at føle mig i live igen, LA Galaxy. Til Galaxy-fansene – I ville have Zlatan, og jeg gav jer Zlatan. Selv tak. Historien fortsætter… Nu kan I gå tilbage og se baseball, skriver Zlatan på de sociale medier.Hvor skal han hen?

Der har været mange klubber oppe og vende. Der har været tale om et skifte tilbage til Serie A. Dog har den spanske La Liga også været nævnt, men jeg synes blot det er spændende. Det er altid fedt at følge Ibrahimovic, da han bare er et ikon, en stjerne og en karakter. Han er en ekstraordinær spiller, som både har gode og dårlige sider, men det er ligesom det, som i sidste ende skaber ham. 

Jeg håber dog meget på, at han kommer tilbage til en af de store ligaer. Det kunne være alt mellem La Liga, Serie A eller Premier League. Det er samtidig også de tre førnævnte ligaer, som har været sat i forbindelse med den nu 38-årige angriber. Dog tyder alt i Zlatans udtalelse på de sociale medier, at eventyret endnu ikke er slut, hvilket er noget, som glæder mig.

Han præsterer fortsat

Alt tyder på, at selvom Zlatan efterhånden er godt oppe i årene, så er han stadig en stærk angriber. Han har været god for LA Galaxy, men det er dog også “kun” i MLS, som ikke ligefrem er kendt for et super højt niveau. Dog vidste Zlatan hos Manchester United, før han kom til MLS, at han sagtens kan i Premier League, også selvom han spillede på et hold, som ikke var med i toppen af Premier League-tabellen. 

Læs også: Henry er tilbage i MLS

Læs også: ‘Zanka’ i modvind hos Fenerbahce

Kommentarer er lukket