Suveræne Tyskland viser klassen

Der spilles i disse dage kvalifikation til EM, og igår tog Tyskland hjemme på eget græs mod Hviderusland. Tyskland fik en sejr, som også var forventet, og de er i øjeblikket nummer et i deres gruppe, hvor de er to point foran Holland.

De mærkværdige præstationer

Tyskerne vandt altså 4-0, men jeg må indrømme, at der er tre spillere jeg vil fremhæve. Først og fremmest er det Mathias Ginter, som var midterforsvar. Dog er det overraskende, at Ginter formåede at komme på måltavlen, med en fantastisk hælafslutning. Jeg kan kun sige, at jeg synes du bør finde videoklippet og se det. Senere i kampen formår Ginter at få en assist, da han har sidste fod på Toni Kroos-afslutningen, som i sidste ende lander i netmaskerne. 

Den næste spiller jeg vil fremhæve er Real Madrid-stjernen, Toni Kroos. Han har i min optik været noget i baggrunden i lang tid, men i denne kamp viste han klassen. Kroos kom nemlig på tavlen i to omgange. 

Den sidste spiller er Bayern-stjernen, Manuel Neuer. Han har tidligere været i betragtning som en af verdens bedste målmænd, men han har været skadesplaget den seneste lange periode. Han hev to feberredninger frem i kampen, som jeg mener skal roses. Der var først en vigtig redning på en lækker afslutning, hvor Neuer er ude i fuld længde for at fange bolden. Senere får Hviderusland tildelt et straffespark, som tyskeren så formår at pille. 

De viser klassen

Tyskerne har været kendt for, at de formår at præstere. Det mener jeg uden tvivl, at de formår endnu engang. Det kan godt være, at Hviderusland har et skud og et straffespark, som Neuer ender med at snuppe. Men det viser også bare klassen, at selv når modstanderen banker på, så formår de at holde dem væk fra scoring. 

Tyskerne viser samtidig stor offensiv klasse, da de formår at lave fire scoringer. Det viser bare, at de altså er et mandskab, som formår at få de resultater, som de møder op for at få. 

Deres unge mandskab

Der er flere af de store nationer, som i disse tider viser stor klasse. De store nationer er også meget begyndt at bruge flere unge spillere. Tyskerne har blandt andet flere spillere på landsholdet, som man ikke ville se, hvis man bare gik 1 eller 1,5 år tilbage. Det beviser også, at der er et større gennembrud fra de unge spillere, som gerne vil ind og repræsentere deres landshold. 

Læs også: Spansk landstræner: Cazorla er exceptionel

Kommentarer er lukket