Spansk landstræner: Cazorla er exceptionel

Den spanske midtbanespiller, Santi Cazorla, spiller i øjeblikket på et ekstremt højt niveau, både for landsholdet men også i Villarreal. Dog var der meget, som ikke indikerede, at han nogensinde skulle få sin karriere tilbage, efter flere skader.

Skaden

Der ligger nogle mindre kønne billeder på nettet som viser, hvor slemt det stod til. Santi fik blandt andet taget noget hud fra et andet sted på kroppen, som så blev syet på nede på foden. Lægen skulle også have udtalt, at Cazorla ville være heldig, hvis han kom til at gå ordentligt igen.

Cazorla har dog modsagt alt og alle, og han rammer for alvor et højt niveau i nutiden. Han var specielt velspillende på landsholdet i deres kamp, hvor de vandt 7-0 over Malta. Der er specielt stor ros fra den spanske landstræner, Roberto Moreno.

De rosende ord fra landstræneren

– Det som Santi er i gang med, efter alt det han har været igennem de sidste tre år med skader, det er exceptionelt, sagde Moreno efter kampen ifølge goal.com.

– Uden spillere som ham (Cazorla red.), Raul (Albiol, red.) og Sergio (Ramos, red.) er det svært at vinde semifinaler og finaler i turneringer.

– Bidraget fra spillere som dem – en generation, som allerede har vundet mange turneringer, den er uvurderlig. De har så meget kvalitet, og det er svært at vinde turneringer uden deres form for erfaring, slutter Moreno af med at udtale.

Hvad bringer fremtiden mon for Cazorla?

Det bliver spændende at se, hvor længe den 34-årige spanier formår at holde det høje niveau. Han har været inde i et “skadeshelvede” de seneste par år, og mange ville formentlig have stoppet karrieren. Det har Cazorla dog ikke valgt. Han valgte istedet, at han skulle kæmpe, og det har nu givet stor gevinst for den erfarne midtbanespiller.

Læs også: Zlatan forlader MLS

Kommentarer er lukket