Italien destruerede Armenien

Da italienerne hjemme på eget græs fik besøg af armenierne, forventede mange ikke det helt store. Italien og Finland havde nemlig sikret sig deltagelse ved EM i 2020 fra gruppen, så der var egentlig ikke noget på spil. Dog viste italienerne suveræn klasse, da de sendte armenierne hjem, med en noget dårlig smag i munden.

Det er voldsomt, at armenierne tager hjem med et nederlag på 1-9, men det er altså en sandhed. Det italienske landshold var bare ekstremt målfarlige, og det var tydeligt, at de altså gerne ville ind og sætte armenierne på plads. Dog virker en sejr på 9-1 alligevel, til at være noget ekstrem, i min optik. 

De unge beviser klassen

Jeg synes, at det som var overraskende var, at der var så mange af de unge profiler, som for alvor viste, hvad det er de kan. Specielt var der en velspillende Roma-profil, Nicolo Zaniolo, som altså blot er 20 år gammel. Zaniolo formåede at komme på måltavlen i to omgange, og så lavede han også en enkelt assist. 

Den næste jeg vil fremhæve er Nicolo Barella. Han er blot 22 år gammel, men ligner en mand, som fremover vil få en vigtig rolle på landsholdets midtbane. Barella formåede også at komme på tavlen, med en yderst veludført afslutning i en presset situation. 

Sidste mand fra den italienske trup jeg har valgt, det er Federico Chiesa fra Fiorentina. Chiesa er også en af de unge med sine 22 år. Chiesa formåede at lave to assist og en enkelt scoring i storsejren. 

De ser skræmmende ud

Italien har haft et par år, hvor jeg ikke synes, at de har set super stærke ud. De har ikke lignet den store gigant, som de reelt set er. Men det er de for alvor kommet efter. Jeg synes i de seneste par runder af kvalifikationen til Europamesterskaberne har set uhyggelige ud. Man kan bare kigge nærmere på de mål de laver, hvilket altså er voldsomt.

Ja, det er ikke nogle konkurrenter, som de for alvor bør have store problemer med, da de er favoritter i kampene. Men de vinder altså yderst sikkert, og det er noget af det, som altid vil karakterisere et tophold. 

Deres forsvar er som altid stærkt, hvilket italienerne er kendte for. Deres midtbane og angreb er samtidig også stærkt, så overall er det et solidt mandskab. Jeg må også indrømme, at specielt angriberen, Ciro Immobile, han har overrasket mig meget, med hans voldsomme målfarlighed.

Læs også: Suveræne Tyskland viser klassen

Kommentarer er lukket