Henry er tilbage i MLS

Den tidligere franske landsholdsspiller, Thierry Henry, er uden tvivl en af de større stjerner gennem tiden. Han har specielt gjort sig meget bemærket grundet hans præstationer for AS Monaco, Juventus, Arsenal, FC Barcelona og til sidst NY Red Bulls i MLS.

Tiden i MLS

Den nu 42-årige franskmand er færdig som professionel fodboldspiller, men han gjorde sig bemærket i MLS. Thierry Henry spillede i MLS i perioden 2010-14, hvor han fik 122 kampe for Red Bulls. I de kampe formåede Henry at lave 51 scoringer og 42 assist.

Tiden i MLS er dog ikke slut for franskmanden. Det meldes nu nemlig ud, at Thierry Henry er at finde i MLS endnu engang, dog ikke som spiller. Henry kommer nemlig til at være træner for Montreal Impact.

Henry som træner

Han har tidligere været træner i hjemlandet hos Monaco, hvor han blev ansat sidste år i løbet af efteråret. Det blev dog en ret kort debut som træner for den tidligere angriber, da han allerede blev fyret i januar, efter en lang række skuffende resultater.


Tiltroen hos Montreal Impact er dog sikre på, at det nok skal blive godt med Henry som træner. Kontrakten løber frem til 2021, med en mulighed for at forlænge med endnu et år.

– Han er konkurrenceminded og en leder, som har udmærket sig på højeste niveau gennem hele karrieren. Han bringer sine evner med sig til Montreal, et sted han gerne vil være, udtaler klubpræsident Kevin Gilmore ifølge TV2 Sport.

Læs også: Zlatan forlader MLS

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Zlatan forlader MLS - lassedrescher.dk

Kommentarer er lukket